opći UVJETI POSLOVANJA

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09, 133/09, 78/12 i 56/13), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od članka 36. do članka 55.

Informacije o obrtu

Za potrebe ovih općih uvjeta MOSS ART, obrt za proizvodnju, usluge i dizajn, vl. Valentina Pop, sa sjedištem u Osijeku, Ulica Pavla Pejačevića 13, upisano u sudski registar Trgovačkog suda pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS) 98502972, OIB 56684827518. Račun obrta je:  

Kontaktirati nas možete putem elektronske pošte: moss.artos@gmail.com MOSS ART, obrt za proizvodnju, usluge i dizajn, vl. Valentina Pop je isključivi vlasnik web stranice www.mossart.hr

Načini plaćanja

mossart.hr prihvaća plaćanje po narudžbi virmanom / internet bankarstvom direktnom uplatom na transakcijski račun tvrtke, plaćanje pouzećem kod dostave paketa (samo za Hrvatsku)

PLAĆANJE OPĆOM UPLATINCOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Kod odabira ove vrste plaćanja Naručitelju će na email koji je naveo kod registracije stići ponuda po kojoj može izvršiti uplatu. Nakon zaključivanja narudžbe, dobit ćete podatke za uplatu, te ste dužni istu izvršiti u roku od 3 radna dana.

Po zaprimljenoj uplati dostavljamo robu sukladno niže navedenim rokovima isporuke.

Kod vršenja uplate općom uplatnicom ili internet bankarstvom Naručitelj OBAVEZNO mora navesti POZIV NA BROJ plaćanja koji je naveden u ponudi (broj narudžbe)  kako bi uplata mogla biti povezana sa narudžbom.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Iznos narudžbe možete podmiriti u trenutku preuzimanja pošiljke. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

ROKOVI DOSTAVE I NAPLATE DOSTAVE

Tijekom kupnje unesite svoju kućnu adresu ili adresu na koju želite primiti narudžbu. Troškovi dostave se obračunavaju na naplati ovisno o težini paketa. Rok za isporuku je 4 do 7 radnih dana za Hrvatsku.

SKLAPANJE UGOVORA

Postavljanje proizvoda u online trgovini služi za prikazivanje i predočavanje proizvoda, ono ne predstavlja obvezujuću ponudu za prodaju. Po članku 63. stavak 3. zakona o zaštiti potrošača. Kupac predaje s njegove strane obvezujuću ponudu za zaključivanje kupoprodajnog ugovora tako što zaključi postupak naručivanja s klikom na polje „naručite“. Kupac zatim dobiva automatiziranu potvrdu o narudžbi putem e-maila (Potvrda o narudžbi) 

RASKID UGOVORA O KUPNJI

Izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova: U slučaju spora obavještavamo Vas da možete koristiti mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pokretanjem postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave tijelu nadležnom za alternativno rješavanje potrošačkih sporova koja djeluju u Republici Hrvatskoj (Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori)

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.02.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme za online rješavanje potrošačkih sporova. Platformi za rješavanje potrošačkih sporova putem interneta kupac može pristupiti putem ove poveznice: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

To znači da problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd…) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika u Europskoj uniji.

Scroll to Top
0
TVOJA KOŠARICA
  • Nema proizvoda u košarici.