Q&A

dostava

Na području Osijeka dostava he uvijek besplatna i dogovara se sukladno Vašem slobodnom vremenu.
Autobus je najsigurnija opcija za sigurno slanje terarija izvan Osijeka. Paket se šalje u bunkeru autobusa i naVama je da ga samo na vrijeme pokupite od vozača. Sve se dogovara sukladno Vašem slobodnom vemenu i 100% je pouzdano. Cijena je 6€.

načini plaćanja

Platiti možete gotovinom prilikom preuzimanja ili direktnom bankonvom transakcijom.

Koliko je vremena potrebno da proizvodi dođu na adresu?

Ukoliko je dostava na području Osijeka, proizvodi dolaze u rok 48h od narudžbe. Također dostavu možeš zakazati za željeni datum i vrijeme, čak do 30 dana unaprijed.

Može li terarij biti složen po narudžbi?

Custom narudžbe prilagođene Vašim željama moguće su za terarije ukoliko se radi o više komada kao npr. zahvalnice, poslovni pokloni...

Može li panel biti složen po narudžbi?

Custom naruđbe za zidne panele od stabiliziranog bilja moguće su ukoliko se radi o naruđbi koja je prilagođena vašem prostoru.
Pri naruđbi potrebno je putem maila obavezno poslati fotografiju željenog zida na koji želite staviti panel te njegove dimenzije.
Također možete navesti ukoliko imate određen buđet ili neke stilove biljaka/oblika panela koji vam se sviđaju.
Od svih informacija koje sakupimo izrađujemo idejni projekt po kojemu birate i nadograđujete panele do željenog izgleda.

kako se brinuti za terarije?

Uz svaki terarij dolazi QR kod sa uputstvima za održavanje na kojemu možeš pronaći tri stranice detaljnog teksta o smještanju, šišanju, zalijevanju i općenitom održavanju svog terarija. Također prvo šišanje ili manji remont su besplatni ukoliko svoj terarij doneseš do Pejačevičeve 13 u Osijeku (uz prethodnu najavu). Za sva dodatna pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju.

što su stabilizirane biljke?

Stabilizacija se odvija pomoću živih biljaka. Ova tehnika omogućuje biljci da se zamrzne u svom svježem stanju nakon berbe. Dok je biljka još uvijek svježa, smjesti se u stabilizacijsku tekućinu. Otopina se sastoji od glicerina, vode i prehrambenih boja. Glicerin pomaže zadržati sokove u biljci kako bi ona i dalje bila gipka, a prehrambena boja omogućuje da dobije željenu boju.

Scroll to Top
0
TVOJA KOŠARICA
  • Nema proizvoda u košarici.