Svadbena ponuda

svadbeni buketi

Dan vjenčanja jedno je od najdivnijih iskustava u životu. To je također i dan koji planiramo puno vremena unaprijed no isto tako ga se dugo i prisjećamo.

Baziramo se na izradi vjenčanih trajnih dekoracija od stabliziranih biljaka. U našem osnovnom paketu nudimo izradu revera te trajni vjenčani buket koji se ne mijenja godinama nakon Vašeg posebnog dana.

Svako vjenčanje je priča za sebe, zbog toga vam na izbor dajemo šaroliku ponudu biljaka kako bi se stilski slagalo sa ostatkom biljnih dekoracija. Također nudimo i veliki izbor živih/trajnih zahvalnica za vaše goste koji če ih na vaš dan podsjećati još dugo vremena.

vjencani buket moss art

moss art svadbena ponuda

kutija za prstenje s cvijecem moss art
3D CVJETNA KUTIJICA SA STABILIZIRANIM BILJKAMA

 

 

vjencani buket moss art
svadbeni buketi

 

 

kutija za prstenje eko
KUTIJICA ZA PRSTENJE OD PRIRODNIH MATERIJALA

 

 

stabilizirane biljke

Stabilizacija se odvija pomoću živih biljaka. Ova tehnika omogućuje biljci da se zamrzne u svom svježem stanju nakon berbe.

Dok je biljka još uvijek svježa, smjesti se u stabilizacijsku tekućinu. Otopina se sastoji od glicerina, vode, prehrambenih boja i hranjivih tvari.

Glicerin pomaže zadržati sokove u biljci kako bi ona i dalje bila gipka, a prehrambena boja omogućuje da dobije željenu boju.

Sve biljke stabilizirane na taj način su elastične, ne zahtijevaju zalijevanje, šišanje svjetlost ili bilo kakvu dodatnu brigu.

buket moss art
moss art osijek header

MOSS ART I VJENČANJA

Obratite nam se s povjerenjem, svojim idejama učinit ćemo vaš dan nezaboravnim.

Javi nam se
Scroll to Top
0
TVOJA KOŠARICA
  • Nema proizvoda u košarici.